Stanford University School of Medicine: Page Mill Road Laboratory

Custom ARO Plank 1 bench reaches new heights

For a remodeled biomedical research building on the campus of Stanford University, the flexible research laboratories and laboratory support space are anything by clinical in the space designed by HOK. In the aptly named ‘Collaboration Space’, natural light streams in from the skylights and the height of the space is accentuated by custom ARO Plank 1 that seemingly extends to the sky (or at least the skylights). These acoustic panels maximize acoustic absorption and form a comfortable bench in a color palette of greens and blues inspired by the cool blue cypress and verdant Bosc pear green of the adjacent gardens.

For more information on the product featured, please visit ARO Plank 1.

  • Specifier HOK
  • Location Palo Aalto CA
  • Product Custom ARO Plank 1 Bench
  • Felt Color 308 Petrol, 312 Lagune, 378 Oliv, 384 Lind, 548 Türkis, 713 Kiwi
  • Photographer Bruce Damonte

Type: Healthcare Workplace


Download: Project Profile

Recent Projects

Partners HealthCare

The Craftsman by Two Brothers

Instrument