• The Nest School
  • The Nest School
  • The Nest School

The Nest School

Nap Time Just Got A Whole Lot Quieter

The Nest School by Perkins&Will is an early childhood education center designed pro bono and created for low-income families with parents currently looking for job placement, returning to work, or experiencing homelessness. But this state-of-the-art school proves that a small budget can deliver big design solutions. A custom screening system that closes when little ones need some down time is created with custom 3mm Wool Design Felt + Akustika valances and moveable fins. This custom screen creates visual privacy and softens sound in a room where inside voices may not be in abundance. And the installation creates an impactful design element that makes it clear that play is always the rule of the day.

  • Specifier Perkins&Will
  • Location Los Angeles
  • Products Custom Valances + Custom Hanging Panels
  • Felt Color 150 WeiƟ
  • Substrate Color 02 Medium Grey
  • Photographer Here And Now Agency

Recent Projects

101 West End Avenue

Edgar Development

Orion Jet Center

Part of the MillerKnoll collective